SEO optimizacija web stranica - 05vizija.net

optimizacija web stranica

Želite dobar rezultat u Google tražilici?

Web stranicu testiramo za učinkovitost, pristupačnost, SEO optimizaciju i metode korištene na njoj a sukladno Google kriterijima. Prilagođavamo web stranicu kako bi dobili što bolje Google rezultate te kako bi uz primjenu drugih postupaka postigli što bolju poziciju u Google rezultatima pretraživanja.

Trebate prilagodbe web stranice radi zakona i odredbi?

Sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU 2016/679 (General Data Protection Regulation - GDPR) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018), na web stranicu dodajemo sadržaje / informacije kojima web stranicu usklađujemo s tom Odredbom i Zakonom, a kako bi posjetiteljima web stranice pružili informacije o načinu prikupljanja, korištenja, zaštite, ispravaka i brisanja njihovih osobnih informacija ukoliko ih vaša web stranica prikuplja.

Web stranice tijela javnog sektora prilagođavamo kako bi bile pristupačne za osobe s invaliditetom sukladno uputama Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva vezano za primjenu Zakona o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora (NN, broj 17/2019).

 

Kontaktirajte nas za dodatne informacije i opcije >>